Schadeherstel bij Garage van der Wolf

Autoschade1

Autoschade? Wij zorgen dat het net is of er nooit iets gebeurd is.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Loopt uw auto onverhoopt een deuk op? Bij Garage van der Wolf brengen we hem weer terug in zijn oorspronkelijke staat. We zorgen dat uw auto zijn oude glans weer terugkrijgt.

Complete service

Wij nemen daarbij graag alles voor u uit handen, we kunnen u zelfs helpen met het invullen van het schadeformulier. Want schade aan uw auto is al vervelend genoeg.

Garage van der Wolf zorgt niet alleen voor deskundig herstel, wij regelen ook alles voor u met de verzekeringsmaatschappij en u ontvangt indien nodig een vervangende auto. Zo heeft u er geen zelf omkijken naar. En zodra uw auto weer gerepareerd is en uiteraard gewassen door ons, kunt u uw auto weer ophalen of wij brengen de auto desgewenst bij u thuis.

Is uw auto total-loss dan kunt u erop rekenen dat de juiste dagwaarde wordt bepaald en helpen wij u graag bij het vinden van een nieuwe auto.

Ook uitdeuken zonder spuiten doen we met verve

Na autoschade is het lang niet altijd nodig om uw auto te laten spuiten. Vaak kunnen we deuken er perfect uitkloppen, zonder dat er noemenswaardige lakschade is. Deukjes die kleiner zijn dan een euromuntstuk, kunnen we vaak helemaal onzichtbaar laten verdwijnen. Op die manier kunt u honderden euro’s besparen. Wij vertellen u hier graag meer over.

Heeft u autoschade? Bel ons op 078 – 613 31 01 en voor u het weet is uw auto weer als nieuw.