JAMES Autoservice van der Wolf

Wij zijn JAMES Autoservice

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto-onderhoudsketen met op dit moment 75 vestigingen in Nederland. Als JAMES bieden wij naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs.

JAMES onderscheidt zich op het gebied van persoonlijke, professionele service aan particulieren en aan leaserijders. Je krijgt altijd een offerte vooraf, zodat je weet waar je aan toe bent. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

Gecertificeerde kwaliteit

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Als JAMES zijn wij gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG. Stichting Duurzaam Repareren certificeert bedrijven in de autobranche op het gebied van duurzaamheid. Deze stichting streeft naar groene oplossingen die economisch haalbaar zijn. BOVAG is het kwaliteitskeurmerk voor consumenten in de autobranche.

Auto kopen

JAMES biedt een ruim aanbod occasions. Je kunt bij de aanschaf van een occasion rekenen op gedegen advies en gegarandeerde kwaliteit.

Private lease

Ook voor Private lease kun je terecht bij jouw vertrouwde JAMES-vestiging. JAMES is lid van Partner Keurmerk Private lease, dus je hebt altijd een leasecontract met eerlijke voorwaarden.