Service

Vakkundig & Voordelig. Bij Garage van der Wolf kunt u daar van op aan!
APK

APK

Bij Garage van der Wolf kunt u rekenen op een eerlijke APK keuring voor een eerlijk tarief. Wij gaan niet mee met de APK-stuntprijzen van soms maar 15,-. Wij willen onze onafhankelijkheid bewaren. Als wij zeggen dat er iets aan uw auto moet gebeuren, dan is dat ook zo.

Onderhoud

Onderhoud

Voor jonge auto’s adviseren onderhoud volgens fabriekvoorschriften met behoud van fabrieksgarantie. Is uw auto al wat ouder? Dan stemmen we het onderhoud af op het gebruik van de auto. Zodat er alleen gedaan wordt wat nodig is. Daardoor bent u per saldo een stuk voordeliger uit.

Schade

Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Loopt uw auto onverhoopt een deuk op? Bij Garage van der Wolf brengen we hem weer terug in zijn oorspronkelijke staat. We zorgen dat uw auto zijn oude glans weer terugkrijgt.

Accu

Accu’s

Als u merkt dat uw auto wat langzamer start, kom dan even bij ons langs. Bij Garage van der Wolf in Dordrecht voeren we graag een accu-conditietest voor u uit.

Remmen

Remmen

Goede remmen zijn cruciaal voor uw eigen veiligheid en voor die van uw medeweggebruikers. Daarom is het belangrijk om uw remblokken tijdig te vervangen.

Ruitschade

Ruitschade

Heeft u een put of sterretje in uw voorruit? Dat is niet alleen een hinderlijk en irritant gezicht. Het kan ook leiden tot een barst of scheur in uw ruit. Zeker bij hoge temperatuurverschillen. Voorkom een onherstelbare breuk en laat de schade snel door ons herstellen.

Uitlaten

Uitlaten

Kapotte uitlaat of nieuwe uitlaat nodig? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. De belangrijkste taak van de uitlaat ligt in het zuiveren van de uitlaatgassen die door de verbranding in de motor worden geproduceerd.

Airco

Airco

Daalt de temperatuur in uw auto ‘s zomers niet meer snel? Of duurt het ontwasemen van de ruiten langer? Dan is het koudemiddel waarschijnlijk onder niveau. Wij adviseren u dan een aircocheck te laten uitvoeren.

Banden

Banden

Banden zijn het enige onderdeel van de auto waarmee u met het wegdek verbonden bent. Een goede conditie is dan ook van levensbelang. Een goed profiel verkleint de remweg en kan daarmee ongelukken voorkomen.

Verlichting

Verlichting

U rijdt een stuk veiliger als u de juiste verlichting voert. Daardoor ziet u alles zelf beter en u wordt ook veel beter gezien. Mankeert er iets aan uw verlichting? Kom even bij ons langs. Bij Garage van der Wolf in Dordrecht kunnen we voor elk merk en type auto de juiste lamp monteren. Heel voordelig.

Diagnose

Diagnose

Welk model en type van welk merk auto u ook rijdt, bij Garage van der Wolf in Dordrecht kunnen we de diagnose stellen. Als merkonafhankelijk bedrijf beschikken we over alle benodigde gegevens. Bij ons weet u dus zeker dat we de juiste diagnose stellen.

EV

EV

Het snelst groeiende segment op de automarkt: elektrische en hybride auto’s. Misschien overweegt u zelf er een aan te schaffen of wie weet rijdt u er al een. Dan is het goed om te weten dat u bij Garage van der Wolf in Dordrecht verzekerd bent van specialistisch onderhoud dat voor deze auto’s noodzakelijk is.